Model de senglar 3d gratuït

Model de senglar 3d gratuït

El senglar té una de les àmplies gammes entre els mamífers terrestres, i una àrea tan àmplia i moderna s’ha format a causa de l’assentament de l’espècie amb l’assistència de l’home (Homo sapiens). Aquesta espècie es presenta ara de forma salvatge o salvatge a tots els continents, a excepció de l'Antàrtida i moltes illes oceàniques. El porc senglar ha estat el principal objecte de caça dels caçadors des de l'antiguitat, per tant, la caça i l'ús de la terra han provocat la fragmentació del rang i la destrucció de l’espècie a les Illes Britàniques, Escandinàvia, parts del nord d’Àfrica. A més d'una part relativament gran de la zona del territori de l'antiga Unió Soviètica i al nord del Japó, els porcs salvatges habiten els hàbitats des de les estepes fins als boscos ample, des de l'Europa occidental fins a l'Extrem Orient, en direcció sud al nord d'Àfrica, el Mediterrani, Pròxim Orient, Índia, Xina, Japó (incloses les illes Ryukyu), Taiwan i les Grans Sundes, sud-est asiàtic. L’àrea que s’estén per la persona cobreix l’hàbitat des del semisert fins a les selves tropicals, incloent-hi selves de canyissar, boscos de mangles, terres agrícoles. Gamma de distribució en altitud europea a Europa: des del nivell del mar fins als 2400 m als Pirineus.

Descripció

El cos és tènue, de fins a 2 m de longitud, l'altura a la secà fins a 1.1 m, el pes fins a 450 kg, els mascles són més grans que les femelles. El cos està recobert de truges rígides i normalment pells una mica fines, però sovint la pell és molt escassa, només la cua està lleugerament coberta de pèls curts. Color del gris fosc al negre o marró. Moltes persones tenen patades i mana a l’esquena. Els joves són ratllats. El musell és allargat, les femelles serveixen de mascles.

Característiques de la biologia

Porc salvatge, principalment nocturn i generalment un animal omnívor. El gruix de la ració d’aquest animal consisteix en fruites, llavors, arrels i tubercles. Tant en estat salvatge com en els representants salvatges de l’espècie, la principal unitat social és la femella i la cria. Una vegada que la bossa ha deixat d’alimentar-se llet, dues o més famílies es poden confluir. Normalment, els grups consisteixen en individus 6-20, encara que també es van observar ramats grans fins a uns individus 100. Aquesta relació es manté estable fins a l'inici de la propera temporada de maridatge quan els mascles adults amb anterioritat estan lluitant per les dones. Els homes solen lluitar pel control de les dones 1-3, però a vegades aquest nombre pot arribar a 8. Després de la temporada de maridatge els homes desapareixen. Una femella sol produir de garrins 4 a 8, tot i que hi ha casos de naixement de fins a porcs 13. Senglar: una de les bèsties de caça més famoses, valuosa per a carn, pell, truges i icones. Descarregueu el senglar model 3d gratuït. endavant Flatpyramid ara.